odeon talos plaza

Σοφοκλή Βενιζέλου, Μίνωος και Πελασγών - Περιοχή Τάλως, Ηράκλειο , Τηλέφωνο: 8011160000
 • Βιογραφία - Δράμα - Θρίλερ - War - 2014 - (114)
  The Imitation Game

  -

  -

  Odeon Talos Plaza
  20:40 - 23:10
 • 7.7

  Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών

  Περιπέτεια - Φαντασίας - 2014 - (144)
  The Hobbit: The Battle of the Five Armies

  Odeon Talos Plaza
  21:40
 • 7.6

  Πάντινγκτον

  Paddington

  Kωμωδία - Οικογενειακή - 2014 - (95)
  Paddington

  Όταν το σπίτι του στο πιο σκοτεινό Περού καταστρέφεται ένας ευγενικός αρκούδος με πάθος για μαρμελάδα και οτιδήποτε Αγγλικό ταξιδεύει ως το Λονδίνο με την ελπίδα να βρει ένα νέο σπίτι.

  Όταν το σπίτι του στο πιο σκοτεινό Περού καταστρέφεται ένας ευγενικός αρκούδος με πάθος για μαρμελάδα και οτιδήποτε Αγγλικό ταξιδεύει ως το Λονδίνο με την ελπίδα να βρει ένα νέο σπίτι. Εκεί φιλοξενείται αρχικά από την οικογένεια Brown <span>και φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή τους και ενώ όλα δείχνουν να βαίνουν καλά ο </span>Paddington <span>βρίσκεται στο στόχαστρο της σατανικής της διευθύντριας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας που θέλει να τον ταριχεύσει.</span>

  Odeon Talos Plaza
  Παρασκευή έως Κυριακή 18:30 (μεταγλωτισμένο) - Σάββατο και Κυριακή και 16:30 (μεταγλωτισμένο)
  Odeon Talos Plaza
  Σάββατο και Κυριακή 17:30 (μεταγλωτισμένο)
 • 7.5

  Παρτο από την Αρχή

  Begin Again

  Δράμα - Music - 2014 - (104)
  Begin Again

  Ερωτευμένοι από το κολέγιο, ο Dave και Grette, γράφουν μουσική και μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη, όπου ο Dave κλείνει μια σημαντική συμφωνία με μεγάλη δισκογραφική εταιρία.

  Ερωτευμένοι από το κολέγιο, ο Dave και Grette, γράφουν μουσική και μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη, όπου ο Dave κλείνει μια σημαντική συμφωνία με μεγάλη δισκογραφική εταιρία. Σύντομα η δόξα και η επιτυχία εμφανίζονται και παρασυρμένος , μετά από λίγο καιρό εγκαταλείπει την αγαπημένη του. Η ζωή της Gretta όμως θα αλλάξει θετικά όταν θα συναντήσει τυχαία, τον Dan (Mark Ruffalo), έναν έκπτωτο δισκογραφικό παραγωγό. Εκείνος βλέπει στο πρόσωπο της μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και έτσι η συνεργασία τους θα φέρει μια καινούργια αρχή στις ζωές τους…

  Odeon Talos Plaza
  20:00 - 22:15
 • 7.2

  Αλύγιστος

  Unbroken

  Βιογραφία - Δράμα - Sport - War - 2014 - (137)
  Unbroken

  Κατά τη διάρκεια το Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το πολεμικό αεροσκάφος του Louis παρουσιάζει πρόβλημα με αποτέλεσμα ο ίδιος και δύο ακόμα μέλη του να καταλήξουν στον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στην Ιαπωνία.

  Κατά τη διάρκεια το Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το πολεμικό αεροσκάφος του Louis παρουσιάζει πρόβλημα με αποτέλεσμα ο ίδιος και δύο ακόμα μέλη του να καταλήξουν στον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στην Ιαπωνία. Μετά από 47 μέρες στη θάλασσα, ακολουθεί μια ακόμα μεγαλύτερη δοκιμασία για τον Louis καθώς συλλαμβάνεται από τους Ιάπωνες και φυλακίζεται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Το παρελθόν του Louis κρύβει έναν μεγάλο αγωνιστή και ολόκληρη η ζωή του είναι η απόδειξη ότι ο άνθρωπος αυτός είναι αλύγιστος.

  Odeon Talos Plaza
  20:10
 • 7.1

  Asterix: Η Κατοικία των Θεών

  Asterix: Le Domaine des Dieux

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - 2014 - (85)
  Asterix: Le Domaine des Dieux

  -

  -

  Odeon Talos Plaza
  Παρασκευή έως Κυριακή 18:20 (μεταγλωτισμένο) - Σάββατο και Κυριακή και 16:20 (μεταγλωτισμένο)
 • 6.9

  Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Kωμωδία - Οικογενειακή - 2014 - (92)
  Penguins of Madagascar

  &nbsp;

  Odeon Talos Plaza
  Σάββατο και Κυριακή 17:00 (μεταγλωτισμένο)
 • 6.7

  Η Τίνκερμπελ και το Τέρας του Ποτέ

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Οικογενειακή - Φαντασίας - 2014 - (76)
  Legend of the NeverBeast

  Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με γνωστό ως Το Τέρας του Ποτέ είναι ένα μυστηριώδες πλάσμα και η καινούρια προσθήκη στο Καταφύγιο των Νεραϊδών.

  Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με γνωστό ως Το Τέρας του Ποτέ είναι ένα μυστηριώδες πλάσμα και η καινούρια προσθήκη στο Καταφύγιο των Νεραϊδών. Η Tinkerbell, οι υπόλοιπες νεράιδες και οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές, που είναι το σώμα προστασίας της Νεραϊδοχώρας, αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Όμως κάποιος έχει αντίρρηση...

  Odeon Talos Plaza
  Παρασκευή έως Κυριακή 18:00 (μεταγλωτισμένο) - Σάββατο και Κυριακή και 16:00 (μεταγλωτισμένο)
 • 6.6

  Το Μονοπάτι του Θανάτου

  A Walk Among the Tombstones

  Έγκλημα - Δράμα - Μυστήριο - Θρίλερ - 2014 - (114)
  A Walk Among the Tombstones

  Ο Mat Scudder (Liam Neeson), πρώην αστυνομικός στο τμήμα της Νέας Υόρκης είναι τώρα ιδιωτικός ντετέκτιβ.

  Ο Mat Scudder (Liam Neeson), πρώην αστυνομικός στο τμήμα της Νέας Υόρκης είναι τώρα ιδιωτικός ντετέκτιβ. Όταν δολοφονούν τη γυναίκα του Kenny Kristo (Dan Stevens), ενός εμπόρου ναρκωτικών, ο τελευταίος καταφεύγει στον Scudder, που κινείται πέρα από το νόμο για να βρει τους ενόχους, που κυκλοφορούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

  Odeon Talos Plaza
  23:00
 • 6.5

  Η Αρπαγή 3

  Taken 3

  Δράση - Θρίλερ - 2014 - (109)
  Taken 3

  <br>

  Odeon Talos Plaza
  20:30 - 22:50 - Σάββατο και Κυριακή και 18:10
 • 5.5

  Blackhat

  Δράση - Έγκλημα - Δράμα - Μυστήριο - Θρίλερ - 2014 - (133)
  Blackhat

  Μέσα στον κόσμο του ηλεκτρονικού εγκλήματος , το «Βlackhat» ακολουθεί έναν πρώην κατάδικο και τους συνεργάτες του , καθώς κυνηγούν έναν ιδιοφυή εγκληματία του κυβερνοχώρου από το Σικάγο στο Λος Άντζελες, στο Χονγκ Κονγκ, στην Τζακάρτα.

  Μέσα στον κόσμο του ηλεκτρονικού εγκλήματος , το «Βlackhat» ακολουθεί έναν πρώην κατάδικο και τους συνεργάτες του , καθώς κυνηγούν έναν ιδιοφυή εγκληματία του κυβερνοχώρου από το Σικάγο στο Λος Άντζελες, στο Χονγκ Κονγκ, στην Τζακάρτα.<br>

  Odeon Talos Plaza
  19:10 - 22:00
 • 0

  Περιπέτεια στο Αιγαίο

  Lomasankarit

  - - 2014 - (-)
  Lomasankarit

  Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Ανδριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, που έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία.

  Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Ανδριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, που έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας νεανικός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Με φόντο το Αιγαίο, τα δυο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια: η γοητευτική Ανδριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού. Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Ανδριάνα και να βρουν το θησαυρό. Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυναμώσουν και το ειδύλλιο της Ανδριάνας και του Τόνι θα αφήσει μια υπόσχεση για το μέλλον.<br>

  Odeon Talos Plaza
  19:40
 • 0

  Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης

  - - 2014 - (-)
  Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης

  -

  -

  Odeon Talos Plaza
  19:20 - 21:20 - Σάββατο και Κυριακή και 17:20
 • 0

  Οι Γαμπροί της Ευτυχίας

  - - 2014 - (-)
  Οι Γαμπροί της Ευτυχίας

  -

  -

  Odeon Talos Plaza
  20:20 - 22:30 - Σάββατο και Κυριακή και 17:50