ster cinemas makedonia

Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία - Πυλαία, Θεσσαλονίκη , Τηλέφωνο: 8018017837
 • 7.5

  Spy

  Δράση - Kωμωδία - Έγκλημα - 2015 - (120)
  Spy

  Η Susan Cooper (Melissa McCarthy) είναι μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, και ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές.

  Η Susan Cooper (Melissa McCarthy) είναι μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, και ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Όταν, όμως, ο συνεργάτης της (Jude Law) εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας (Jason Statham) βρίσκεται επίσης σε κίνδυνο, δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια επικίνδυνη μυστική αποστολή.

  Ster Cinemas Makedonia
  21:20 - 23:40
 • Δράση - Περιπέτεια - Επιστημονικής φαντασίας - Θρίλερ - 2015 - (124)
  Jurassic World

  22 χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, στο νησί Nublar τώρα υπάρχει ένα πάρκο δεινοσαύρων που λειτουργεί κανονικά με την ονομασία Jurassic World.

  22 χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, στο νησί Nublar τώρα υπάρχει ένα πάρκο δεινοσαύρων που λειτουργεί κανονικά με την ονομασία Jurassic World.

  Ster Cinemas Makedonia
  (3D) 18:00 - 20:30 - 23:00
  Ster Cinemas Makedonia
  18:50 - 21:30
 • 7.3

  Μακριά από το Πλήθος

  Far from the Madding Crowd

  Δράμα - 2015 - (119)
  Far from the Madding Crowd

  Όσο η Bathsheba περιτριγυρίζεται από τους τρεις άνδρες και πορεύεται ανάμεσα στα δεσμά του πάθους, της εμμονής και της προδοσίας, πρέπει να βρει τον δικό της δρόμο προς την ευτυχία και όλα όσα επιθυμεί.

  Όσο η Bathsheba περιτριγυρίζεται από τους τρεις άνδρες και πορεύεται ανάμεσα στα δεσμά του πάθους, της εμμονής και της προδοσίας, πρέπει να βρει τον δικό της δρόμο προς την ευτυχία και όλα όσα επιθυμεί. Η διαχρονική αυτή ιστορία των επιλογών και του πάθους της διερευνά την φύση των σχέσεων και της αγάπης – καθώς και της ανθρώπινης ικανότητας να ξεπερνά τις δυσκολίες χάρη στην προσαρμοστικότητα και την αποφασιστικότητα.

  Ster Cinemas Makedonia
  19:50 - 22:45
 • Kωμωδία - Δράμα - Music - 2015 - (106)
  La Famille Belier

  Όλα τα μέλη της οικογένειας Bélier είναι κωφάλαλα εκτός από την 16χρονη Paula, η οποία εκτελεί και χρέη διερμηνέα σε καθημερινή βάση, για τη διευκόλυνση των οικογενειακών υποχρεώσεων.

  Όλα τα μέλη της οικογένειας Bélier είναι κωφάλαλα εκτός από την 16χρονη Paula, η οποία εκτελεί και χρέη διερμηνέα σε καθημερινή βάση, για τη διευκόλυνση των οικογενειακών υποχρεώσεων. Μια ημέρα, υπό την ενθάρρυνση του δασκάλου της ανακαλύπτει το ταλέντο της στο τραγούδι και έτσι η Paula αποφασίζει να λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό “Radio france". Μία απόφαση ζωής που σημαίνει για εκείνη ότι θα πρέπει να αφήσει για λίγο πίσω την οικογένεια της και να κάνει τα πρώτα ουσιαστικά βήματα της εφηβείας της.

  Ster Cinemas Makedonia
  18:00 - 20:10 - 22:20
 • Δράση - Περιπέτεια - Επιστημονικής φαντασίας - Θρίλερ - 2015 - (126)
  Terminator Genisys

  -

  -

  Ster Cinemas Makedonia
  (3D) 20:00 - 22:30
  Ster Cinemas Makedonia
  19:30 - 22:00
  Ster Cinemas Makedonia
  18:30 - 21:00 - 23:30
 • Δράση - Θρίλερ - Western - 2015 - (84)
  Slow West

  Ο 16χρονος αριστοκράτης Jay (Kodi Smit-McPhee) μεγαλώνει στα Χάιλαντς της Σκωτίας μαζί με την Rise, την κόρη ενός ταπεινού αγρότη.

  Ο 16χρονος αριστοκράτης Jay (Kodi Smit-McPhee) μεγαλώνει στα Χάιλαντς της Σκωτίας μαζί με την Rise, την κόρη ενός ταπεινού αγρότη. Ενώ οι δυο τους συνειδητοποιούν ότι η φιλία τους με τα χρόνια εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο, ο πατέρας της Rose αποφασίζει να μεταφέρει την οικογένειά του στην Αμερική. Συντετριμμένος για την απώλειά του, ο Jay γυρνά την πλάτη του στην προνομιούχο ζωή του και ξεκινά να βρει την χαμένη του αγάπη στη νέα ήπειρο.

  Ster Cinemas Makedonia
  22:10 - 00:00
 • 6.9

  Χορωδία

  Boychoir

  Δράμα - 2015 - (103)
  Boychoir

  Ένα 12χρονο αγόρι που πρόσφατα έχασε τους γονείς του καταλήγει σε ένα μουσικό οικοτροφείο, με τα δίδακτρα πληρωμένα από έναν ανώνυμο ευεργέτη.

  Ένα 12χρονο αγόρι που πρόσφατα έχασε τους γονείς του καταλήγει σε ένα μουσικό οικοτροφείο, με τα δίδακτρα πληρωμένα από έναν ανώνυμο ευεργέτη. Κανείς δεν περιμένει ότι αυτό το ατίθασο και μοναχικό πλάσμα θα καταφέρει να μπει στο συγκρότημα Boychoir - μια χορωδία αγοριών, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο διατηρώντας υψηλά το κύρος της σχολής της.

  Ster Cinemas Makedonia
  21:10 - 23:20
 • Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Kωμωδία - Οικογενειακή - Φαντασίας - Επιστημονικής φαντασίας - 2015 - (94)
  Home

  Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ κατακτήσουν τη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι.

  Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ κατακτήσουν τη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι, όμως, η Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ και να βρει έναν σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό της, από την πλευρά των εξωγήινων, τον ταπεινό Ουπς. Οι δυο γλυκύτατοι φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις!

  Ster Cinemas Makedonia
  Σάββατο Κυριακή 19:10 (μεταγλωτισμένο)
 • Δράμα - Θρίλερ - Θρίλερ - 2015 - (97)
  Insidious: Chapter 3

  Το τρίτο κεφάλαιο ξεκινάει ανάποδα, με αναδρομική ισχύ.

  Το τρίτο κεφάλαιο ξεκινάει ανάποδα, με αναδρομική ισχύ. Η ιστορία του προηγείται αυτής των δύο πρώτων ταινιών. Αυτή τη φορά είμαστε καλεσμένοι στο σπίτι μιας καινούργιας οικογένειας και όχι πια της πολύπαθης οικογένεια Lambert. Και οι δύο, όμως, οικογένειες έχουν κάτι κοινό. Και οι δύο κρύβουν ένα τρομακτικό μυστικό, το οποίο καλείται να ανακαλύψει η επίλεκτη ομάδα κυνηγών φαντασμάτων με αρχηγό την Elise (Lin Shaye) και βοηθούς τους Tucker (Angus Sampson) και Specs (Whannell). Μια έφηβη κοπέλα (Stefanie Scott) έχει γίνει στόχος μιας άκρως επικίνδυνης απόκοσμης οντότητας που έρχεται από μια άλλη διάσταση. Ο πατέρας της (Dermot Mulroney) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει το κακό.

  Ster Cinemas Makedonia
  19:40 - 21:45 - 23:50
 • Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Kωμωδία - Οικογενειακή - 2015 - (90)
  Gus: Petit Oiseau, Grand Voyage

  -

  -

  Ster Cinemas Makedonia
  19:20 (μεταγλωτισμένο)
  Ster Cinemas Makedonia
  18:20 - 20:20