Θερινά σινεμά (Θεσσαλονίκη!)

Όλα τα θερινά σινεμά σε μια σελίδα!

 • 0

  Θα Μείνει Μεταξύ μας

  Un Moment dEgarement

  - - 2015 - (-)
  Un Moment dEgarement

  -

  -

 • 8.2

  Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε

  Gone Girl

  Δράμα - Μυστήριο - Θρίλερ - 2015 - (149)
  Gone Girl

  Στην πέμπτη επέτειο γάμου τους ο Nick Dunne (Ben Affleck) θα αναφέρει στην αστυνομία την εξαφάνιση της όμορφης συζύγου του Amy (Rosamund Pike).

  Στην πέμπτη επέτειο γάμου τους ο Nick Dunne (Ben Affleck) θα αναφέρει στην αστυνομία την εξαφάνιση της όμορφης συζύγου του Amy (Rosamund Pike).Υπό την πίεση της αστυνομίας και τον αυξανόμενο παροξυσμό των μέσων, το πορτρέτο ενός πανευτυχούς γάμου αρχίζει να θρυμματίζεται. Σύντομα τα ψέματα, οι εξαπατήσεις και η παράξενη συμπεριφορά οδηγούν στην ίδια σκοτεινή ερώτηση: Ο Nick Dunne σκότωσε τη σύζυγο του;

 • 7.5

  Ο Δικαστής

  The Judge

  Έγκλημα - Δράμα - 2015 - (141)
  The Judge

   

 • 6.2

  Μπερδέματα στο Broadway

  Shes Funny That Way

  Kωμωδία - 2015 - (93)
  Shes Funny That Way

  -

  -

 • 7.6

  Ο Κύριος Χολμς

  Mr. Holmes

  Έγκλημα - Δράμα - Μυστήριο - 2015 - (104)
  Mr. Holmes

  Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Mitch Cullin, «A Slight Trick Of The Mind» και διαδραματίζεται το 1947, με τον 93χρονο Homes να έχει πλέον αποσυρθεί από το προσκήνιο και να ασχολείται με τη μελισσοκομία στο Sussex.

  Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Mitch Cullin, «A Slight Trick Of The Mind» και διαδραματίζεται το 1947, με τον 93χρονο Homes να έχει πλέον αποσυρθεί από το προσκήνιο και να ασχολείται με τη μελισσοκομία στο Sussex. Εκνευρισμένος από το γεγονός ότι χάνει τις διανοητικές του ικανότητες, θεωρεί ότι ο βασιλικός πολτός είναι η ουσία που τον έχει βοηθήσει στην μακροβιότητα του. Με αφορμή αυτή του τη θεωρία, ταξιδεύει στην μεταπολεμική Ιαπωνία, όπου και θα συναντήσει τον γιο ενός βρετανού πρώην διπλωμάτη ο οποίος ήταν γνωστός του Holmes και ο οποίος εξαφανίστηκε στις αρχές του πολέμου. Ο Holmes δεν θυμάται, αλλά νιώθει την έλξη μιας ανεξιχνίαστης υπόθεσης.

 • 6.6

  Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ ΙΙ

  Kωμωδία - Δράμα - 2015 - (122)
  The Second Best Exotic Marigold Hotel

  Περιμένοντας τη μεγάλη εργασιακή αλλαγή έχει μεγάλη νευρικότητα περιμένοντας έναν ελεγκτη ξενοδοχείων με άγνωστη ταυτότητα για να πάρουν την έγκριση ένταξης σε franchise ξενοδοχείων, ανανεώνοντας την επιχείρηση και δημιουργόντας υποκαταστήματα.

  Περιμένοντας τη μεγάλη εργασιακή αλλαγή έχει μεγάλη νευρικότητα περιμένοντας έναν ελεγκτη ξενοδοχείων με άγνωστη ταυτότητα για να πάρουν την έγκριση ένταξης σε franchise ξενοδοχείων, ανανεώνοντας την επιχείρηση και δημιουργόντας υποκαταστήματα. Αν και οι δουλειές πάνε από το καλό στο καλυτερο, ο νεαρός επιχειρηματίας φιλοδοξεί σε αυτή την αλλαγή για να πάρει επιτέλους απόλυτα τη ζωή του στα χέρια του.

 • 7.2

  Οικογενειακές Ανισορροπίες

  Infinitely Polar Bear

  Kωμωδία - Δράμα - 2015 - (90)
  Infinitely Polar Bear

  -

  -