ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!

Οι καλύτερες ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ σε μια σελίδα!

 • 8.2

  Ζωούπολη

  Zootopia

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Δράση - Περιπέτεια - Kωμωδία - Έγκλημα - Οικογενειακή - Μυστήριο - 2016 - (108)
  Zootopia

  Η Ζωοτόπια είναι μια μοντέρνα μετρόπολις των ζώων, μια πόλη δίχως προηγούμενο. Ένα μέρος όπου ζώα κάθε λογής ζουν το ένα δίπλα στο άλλο. Από τον μεγαλύτερο ελέφαντα, ως τον μικρότερο σκίουρο, όλα είναι εδώ. Αλλά όταν καταφτάνει η φύση αισιόδοξη αστυνόμος Τζούντι Χοπς, ανακαλύπτει ότι είναι η πρώτη λαγός στο αστυνομικό σώμα, αποτελούμενο από σκληροτράχηλα, μεγάλα ζώα. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, βρίσκει την ευκαιρία να αναλάβει μια υπόθεση, ακόμα κι αυτό τη ζευγαρώνει με έναν εξυπνάκια αλεπούδο, τον Νικ Γουάιλντ. Μπροστά τους έχουν μονάχα 48 ώρες να λύσουν το μυστήριο, ώστε να βρεθεί ένα ζώο που εξαφανίστηκε.

 • 7.8

  Ο Μικρός Πρίγκιπας

  The Little Prince

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Δράμα - Οικογενειακή - Φαντασίας - 2016 - (108)
  The Little Prince

  Ένα τολμηρό, ταλαντούχο και γεμάτο περιέργεια κοριτσάκι ζει με την εξίσου ταλαντούχα, αλλά υπερεκτιμημένη μητέρα του. Όταν μετακομίζουν σε νέα γειτονιά, το κορίτσι γνωρίζει τον εκκεντρικό και δύστροπο γείτονα της, τον «αεροπόρο». Εκεί, μαθαίνει για την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, όπου ένας πιλότος πέφτει στην έρημο και συναντάει έναν μικρό πρίγκιπα από κάποιον μακρινό πλανήτη. Αυτή η ιστορία θα ενώσει το κορίτσι και τον αεροπόρο και μαζί θα ζήσουν μια απίθανη περιπέτεια.

 • 7.4

  Σον το Πρόβατο: Η Ταινία

  Shaun the Sheep Movie

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Kωμωδία - Οικογενειακή - Φαντασίας - 2016 - (85)
  Shaun the Sheep Movie

  Ο Σον το πρόβατο αποφασίζει να τεμπελιάσει για μία μέρα. Αντί όμως για μια μέρα ξεφαντώματος, καταλήγει να παίρνει όλο το κοπάδι μαζί, ώστε να πάνε στη Μεγάλη Πόλη και να διασώσουν τον αγρότη τους.

 • 7.1

  Αναστασία

  Anastasia

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Δράμα - Οικογενειακή - Φαντασίας - Musical - Μυστήριο - Ρομαντική - 2016 - (94)
  Anastasia

  Ένας Ρώσος στρατηγός βρίσκει στις όχθες ενός ποταμού, μιά εξαθλιωμένη γυναίκα στα πρόθυρα της κατάρευσης και με συμπτώματα αμνησίας. Τον εκπλήσσει η ομοιότητά της με την κόρη του Τσάρου, Αναστασία, η οποία φημολογείται ότι κατάφερε να επιβιώσει από την εκτέλεση της οικογένειάς της από τους μπολσεβίκους. Την εκπαιδεύει να παραστήσει την αγνοούμενη πριγκίπισσα, αλλά αρχίζει να πιστεύει οτι ίσως να είναι η αληθινή. Η αλήθεια μπορεί να αποφασιστεί μόνο απο ένα άτομο, την γιαγιά της Αναστασίας αυτοκράτειρα Μαρία Φεοντόροβνα.

 • 7

  Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα

  Zarafa

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Οικογενειακή - 2016 - (78)
  Zarafa

  -

 • 6.8

  Ο Καλόσαυρος

  The Good Dinosaur

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Kωμωδία - Οικογενειακή - Φαντασίας - 2016 - (93)
  The Good Dinosaur

  -

 • 6.7

  Ξενοδοχείο για Τέρατα 2

  Hotel Transylvania 2

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Kωμωδία - Οικογενειακή - Φαντασίας - 2016 - (89)
  Hotel Transylvania 2

  Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο ξενοδοχείο του κόμη Δράκουλα. Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο μισό ανθρωπάκι και μισό δρακουλάκι εγγονάκι του, τον Ντένις, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι, όσο η Μάβις λείπει στα πεθερικά της με τον Τζόνι και βρίσκεται σε πολιτισμικό σοκ, ο δρακουλοπαππούς αποφασίζει να εκπαιδεύσει τον εγγονό του με σκοπό να τον κάνει έναν άξιο Δράκουλα. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο συντηρητικός πατέρας του Δράκουλα εμφανίζεται στο προσκήνιο και πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι πρώτον ο δισέγγονος του δεν είναι καθαρόαιμος Δράκουλας και ότι οι άνθρωποι είναι πια καλοδεχούμενοι στο περίφημο Ξενοδοχείο για Τέρατα.

 • 6.6

  Ο Κιρίκου και τα Αγρια Θηρία

  Kirikou et les Betes Sauvages

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Οικογενειακή - 2016 - (France:75)
  Kirikou et les Betes Sauvages

  Ο λιλιπούτειος ήρωας, που άγγιξε μικρούς και μεγάλους με το θάρρος και τη γενναιοδωρία του, επιστρέφει με νέες ιστορίες. Αφορμή, ο παππούς του, που από τα βάθη της γαλάζιας του σπηλιάς διαμαρτύρεται πως η ιστορία στην πρώτη ταινία, «Ο Κιρίκου και η Μάγισσα», ήταν πολύ σύντομη! Ο κόσμος δεν έμαθε όλα τα σπουδαία κατορθώματα του Κιρίκου που δεν πρέπει να ξεχαστούν… Έτσι, ξεκινάει την αφήγηση για το πώς το έξυπνο μικρό αγόρι έμαθε την τέχνη του κηπουρού, του ντετέκτιβ, του αγγειοπλάστη, του εμπόρου, έγινε ταξιδιώτης, αλλά και μεγάλος γιατρός… Και όλα αυτά ενώ παρέμεινε ο πιο μικροσκοπικός και γενναίος ήρωας όλων των εποχών.

 • 6.4

  Minions

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Δράση - Kωμωδία - Οικογενειακή - Επιστημονικής φαντασίας - 2016 - (91)
  Minions

  Τα Μίνιονς είναι μικροί κίτρινοι έμπιστοι που υπάρχουν από την αρχή του χρόνου, τα οποία εξελίχθηκαν κίτρινοι μονοκύτταροι οργανισμοί σε πλάσμα με μονάχα έναν και μόνο σκοπό: να υπηρετούν τους μεγαλύτερους κακούς της ιστορίας. Όταν η ανοησία τους πέτυχε να καταστρέψει όλους τους τους αφέντες, όπως τον τυρανόσαυρο, τον Τζέγκις Χαν και τον Δράκουλα, αποφάσισαν να αποσυρθούν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Ανταρτική. Κάπου στη δεκαετία του 1960, η έλλειψη αφέντη τα οδήγησε απελπισία, έτσι έβαλαν πλώρη να βρουν ένα νέο. Φτάνοντας σε ένα συνέδριο κακών, προσπαθούν να μπουν στην υπηρεσία της Σκάρλετ Όβερκιλ, μιας στιλάτης και φιλόδοξης κακιάς, που αισιοδοξεί να κατακτήσει τον πλανήτη και να καταστεί ως η πρώτη σούπερ-κακιά όλων των εποχών. Στο πλάι της είναι κι ο σύζυγος και εφευρέτης Χερμπ.

 • 6.3

  Angry Birds: Η Ταινία

  The Angry Birds Movie

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Δράση - Kωμωδία - Οικογενειακή - 2016 - (97)
  The Angry Birds Movie

  Ο Red (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.

 • 6.3

  Το Μαγικό Σπίτι

  The House of Magic

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Kωμωδία - Οικογενειακή - Φαντασίας - 2016 - (85)
  The House of Magic

  Ένα βροχερό βράδυ, ο μικρός γατούλης Θάντερ βρίσκει καταφύγιο στο αρχοντικό του Μάγου Λορέντζο. Ο μάγος μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια, ρομποτάκια και μαραφέτια, που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν πρωινό ενώ χορεύουν και τραγουδούν! Ο Τζακ το λαγουδάκι και η Μάγκι το ποντίκι, όμως, συνωμοτούν για να διώξουν το κακόμοιρο γατάκι. Σύντομα ο μάγος θα αρρωστήσει, και όλοι μαζί οι κάτοικοι του σπιτιού θα ενωθούν για να σώσουν την έπαυλη που κινδυνεύει να πουληθεί, με πρωτεργάτη το Θάντερ.

 • 6

  Ράτσετ και Κλανκ

  Ratchet Clank

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Δράση - Περιπέτεια - Kωμωδία - Οικογενειακή - Επιστημονικής φαντασίας - 2016 - (94)
  Ratchet Clank

  Ο Ράτσετ κι ο Κλανκ, δύο απίθανοι ήρωες, πρέπει να σταματήσουν έναν μοχθηρό εξωγήινο, τον πρόεδρο Ντρεκ, πριν καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία Σολάνα. Ο Ράτσετ είναι ο τελευταίος του είδους του -ένας αθώος «Λόμπαξ» που μεγάλωσε μόνος του χωρίς οικογένεια. Ο Κλανκ είναι ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ. Όταν οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ρέιντζερς του Γαλαξία για να σώσουν τον κόσμο. Στην πορεία θα μάθουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία, αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας.

 • 5.9

  Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Kωμωδία - Οικογενειακή - Επιστημονικής φαντασίας - 2016 - (94)
  Ice Age: Collision Course

  Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια αλληλουχία γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

 • 5.8

  Ζαμπίζια: Πουλιά στον Αέρα

  Zambezia

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Kωμωδία - Οικογενειακή - 2016 - (83)
  Zambezia

  Ο Κχάγια, ένα ενθουσιώδες γεράκι, βαριέται και νοιώθει μοναξιά καθώς ζει απομονωμένος με μοναδική παρέα τον αυστηρό πατέρα του. Όταν όμως ο Γκόγκο, ένας ιδιόρρυθμος πελαργός, θα προσγειωθεί στον κόσμο του, ο Κχάγια θα μάθει για τη θαυμαστή πόλη πέρα από το ποτάμι, τη Ζαμπίζια, όπου ζουν χιλιάδες πουλιά και προσφέρει υπέροχες προοπτικές σε κάποιον με ταλέντο στο πέταγμα όπως εκείνος. Σύντομα, ο Κχάγια θα συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας του σκόπιμα του έκρυβε την πόλη και θα τον εγκαταλείψει για να καταταγεί στους Χάρικεϊνς, μια μονάδα επίλεκτων ιπτάμενων φρουρών της Ζαμπίζια.

 • 5.3

  Ο Αρθουρ και η Εκδίκηση του Μαλταζάρ

  Cartoon (παιδικές ταινίες) - Περιπέτεια - Οικογενειακή - Φαντασίας - 2016 - (93)
  Arthur et la Vengeance de Maltazard

  O Arthur δέχεται ένα θλιβερό τηλεφώνημα από την πριγκίπισσα Selenia η οποία απειλείται από τον απαίσιο Maltazard.